17 Ağustos Yıl Dönümü Buca Etkinliklerimiz Gerçekleşti
Eklenme Tarihi: 16/08/2022
17 Ağustos Depreminin Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Şubemiz tarafından Buca Belediyesi, Buca Kent Konseyi, İz-Afet ve İZAD ile birlikte 15 Ağustos 2022 tarihinde Buca Hasanağa parkında bir etkinlik düzenlendi.
Etkinlik kapsamında düzenlenen “Afet Yönetiminde Sivil Toplum Kuruluşlarının Yeri ve Önemi” konulu foruma Şubemiz ve İzmir Afet Derneği (İZAD) adına Selma Nalbantoğlu, İz-AFED ve İzmir Kent Konseyi adına Servet Ertaş, Buca Kent Konseyi adına Servet Arga, TRAC İzmir Afet Haberleşme adına Alirıza Özsaran ve Buca Belediyesi Arama Kurtarma Birimi (BUCAKUT) adına Mehmet Fatih Barış konuşmacı olarak katıldı. Buca Belediye Başkan Yardımcıları Eşref Çakır ve Murat Gürkan Atbaşı ile Buca Kent Konseyi Başkanı Cem Unutmuş’un da katıldığı forum yoğun katılımla gerçekleşti.
“Depreme Duyarlılık” ve “İzmir Depremi Fotoğrafları” sergilerinin de yer aldığı etkinlik alanında Şubemizin Şantiye Tozu Tiyatro Topluluğu tarafından “Zar Atma” oyunu sahnelendi. Ayrıca Şubemiz tarafından açılan stantta deprem broşürlerimiz dağıtılarak bilgilendirme yapıldı.