11. Yaz Eğitim Kampının Dördüncü Günü Tamamlandı

Eklenme Tarihi: 13/09/2024

genç-İMO 11. Yaz Eğitim Kampının dördüncü günü sabah öğrenciler, Tamer Özşeker`in eğitmenliğinde spor yaparak güne başladı. Hemen ardından atölye çalışmalarına geçildi.

Tamer Özşeker, Anıl Ülker ve Berna Yurdusev Payanlıdağ eğitmenliğinde  Farkındalık Atölyesi düzenlendi.

Öğleden sonra gerçekleştirilen seminerde, Birgün Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Yaşar Aydın ve Birgün Gazetesi Muhabiri İsmail Arı “Ülke Gündemi ‐ Tarikatlar ve Yolsuzluk” konusunda değerlendirmelerde bulundular.

Kampın akşam saatlerinde ise genç-İMO forumu düzenlendi. Forum Doğukan Atabay ve  Serhat Fırat moderatörlüğünde"genç- İMO nedir, genç İMO örgütlülüğü nasıl olmalı, genç-İMO geleceği için ne yapmalı?" gibi konular üzerine tartışıldı.  

  • p.jpg
  • WhatsApp Image 2024-09-13 at 10.03.16 (2).jpeg
  • WhatsApp Image 2024-09-13 at 10.18.45.jpeg
  • r.jpg
  • y.jpg

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası