İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ 20. DÖNEM OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ / 31 OCAK 2026
İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 20. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı, 31 Ocak 2026 Cumartesi günü şube binamızda gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu 2. Başkanı Ali Erman Aydın’ın, Divan Başkanlığı’nın oluşturulmasına yönelik önergeleri kabul etmesiyle başlayan genel kurulda, yapılan oylama sonucunda Divan Başkanı olarak geçmiş dönem şube başkanlarımızdan İbrahim Koç, Divan Başkan Yardımcıları olarak Yasin Öz ve Nesteren Diyar, Yazman Üyeler olarak ise Büşranur Aslan ve Tuğba Yavuz belirlendi.
Divan tarafından genel kurul gündeminin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Genel Merkezimizin genel kurula ilettiği temenni mektubu Divan Başkanı tarafından okundu ve konuk konuşmacılara söz verildi.
Ardından Şube Başkanımız Mehmet Soner Akdoğan, açılış konuşmasını gerçekleştirerek 19. Dönem Çalışma Raporu’nu haziruna sundu. İki yıllık şube faaliyetlerini içeren çalışma raporunun sunumunun ardından, Şube 2. Başkanı Ali Erman Aydın tarafından şubemizin mali durumu hakkında bilgilendirme yapıldı.
Devamında söz almak isteyen üyelerimiz sırasıyla kürsüye gelerek görüş ve değerlendirmelerini paylaştı. Bu kapsamda Nurettin Utku, Zeki Çivik, Haluk Selçuk, Hasan Barış Barut, Onur Burak Milli ve Arif Aka konuşmalarını gerçekleştirdi.
Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu asıl ve yedek adayları ile Genel Merkez delegesi asıl ve yedek aday başvuruları alındı. Adaylar Divan tarafından haziruna ilan edildi. İlan sonrasında söz alan Ali Tolga Tekin, Metin Utku, İsmail Selçuk Yılmaz, Şeref Korkmaz ve Mehmet Soner Akdoğan görüşlerini paylaştı.
Gündemin tamamlanmasının ardından Genel Kurul Toplantısı Divan tarafından kapatıldı ve katılımcı üyelerimizle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildi.
Meslek kimliğimize yakışır, başarılı bir genel kurul toplantısı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken; genel kurulumuza katılım sağlayarak katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür eder, yarın gerçekleştirilecek seçimlerde adaylara başarılar diler, tüm üyelerimizi seçimlerimize katılmaya davet ederiz.