Bu Ay Ne Yaptık?-Şubat 2026

Şubemiz tarafından Şubat ayı boyunca yapılan işlerin listesi

BU AY NE YAPTIK KAPAK_2026_Çalışma Yüzeyi 1 kopya 2.jpg

Şubemiz tarafından Şubat ayı boyunca yapılan işlerin listesi

  • 1 Şubat 2026 – TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu tarafından deprem yargılamaları hakkında bir basın açıklaması yayınlandı. Detaylar için tıklayınız.
  • 2 Şubat 2026 – ODTÜ Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Şubemizi ziyaret etti. Detaylar için tıklayınız.
  • 6 Şubat 2026 – İMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu tarafından 6 Şubat Depremlerinin 3. Yılı nedeniyle basın açıklaması yayımlandı. Detaylar için tıklayınız.
  • 9 Şubat 2026Şubat 2024 ve Şubat 2026 arasını kapsayan 26. Dönem Çalışma Raporumuz yayımlandı. Detaylar için tıklayınız.
  • 10 Şubat 2026 – Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Kurucu Bölüm Başkanı değerli hocamız Prof. Dr. Salim Erol Uluğ'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Detaylar için tıklayınız.
  • 14-15 Şubat 2026– İMO Ankara Şubesi 27. Olağan Genel Kurulu ve seçimleri yapıldı. Detaylar için tıklayınız.
  • 22 Şubat 2026 – TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Orman Mühendisleri Odasının 19 Şubat 2026 tarihli açıklamasına cevap verildi. Detaylar için tıklayınız.
  • 27 Şubat 2026 – TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası YK tarafından son günlerde çeşitli sosyal medya platformlarında "Yeni TBDY Tebliği" başlığıyla paylaşılan belge hakkında açıklama yapıldı. Detaylar için tıklayınız.
  • 27 Şubat 2026 – İMO Ankara Şubesi 27. Dönem görev dağılımı yapıldı. Detaylar için tıklayınız.
  • 27 Şubat 2026 – Başkent Üniversitesi Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Detaylar için tıklayınız.
  • 27 Şubat 2026 – Şube binamızda yer alan Ankara Kent Kütüphanesi’nde üniversite ve sınıf temsilcilerimizin katılımıyla genç-İMO toplantımız gerçekleştirildi. Detaylar için tıklayınız.
  • 28 Şubat 2026 – TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu tarafından ABD ve İsral'in İran'a başlattığı askeri saldırırlar hakkında bir basın açıklaması yayınlandı. Detaylar için tıklayınız.

Ayrıca ay boyunca:

  • İMO Ankara Şubesi Tiyatro Topluluğu (İMOT) ay boyunca çalışmalarına devam etti.
  • Ayın birinci ve üçüncü çarşamba günleri Ücretsiz Hukuk Danışmanlığı hizmeti devam etti.
  • Meslek İçi Eğitim Komisyonu ay boyunca çalışmalarına devam etti.
  • genç-İMO Komisyonu ay boyunca çalışmalarına devam etti.

 

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası