ŞUBE GENEL KURUL VE SEÇİMLERİMİZ TAMAMLANDI
Eklenme Tarihi: 26/02/2020
Şubemizin 11. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşti.
22 Şubat 2020 tarihinde EBB Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon`da gerçekleşen Genel Kurulumuz Saat: 10.00`da Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Deniz KILIÇ tarafından açıldı.
Daha sonra verilen önergenin oylanmasıyla Divan Başkanlığına Erman GÖLET, N. Merve KILIÇAL ve Ulaş YILMAZ Divan Başkan Yardımcılığına, Hicran ERDOĞDU ve Gizem BELİKUŞAKLI Divan Yazmanlığına seçildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kılıç 11. Dönem çalışmalarını değerlendirerek yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi.
İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal GÖKÇE`nin genel kurulumuza gönderdiği mesajın okunmasından sonra Konuk Konuşmacılar gündeminde, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur SÜLLÜ ve Utku ÇAKIRÖZER, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan KABUKÇUOĞLU, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım KURT, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet ATAÇ, İMO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent ERKUL, İMO Onur Kurulu Üyesi Fercan YAVUZ, Mimarlar Odası Eskişehir Şube Başkanı Didar Duygu ALTUNTAŞ, Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Atila TOMSUK, Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Fesih BİNGÖL, Emek Partisi İl Sekreteri İbrahim AKGÜN konuşma yaptılar.
Çalışma Raporunun Okunması ve Değerlendirilmesi gündeminde Yönetim Kurulu adına Sekreter Üye Osman Murat KAYA tarafından 11. Dönem Çalışmalarının özet bir sunumu yapıldı.
Adayların Tespiti ve Tutanağa Bağlanarak İlanı gündeminde Yönetim ve Merkez Delegeleri için adaylar tespit edilerek Genel Kurul birinci gün oturumu sonlandırıldı.
GENEL KURUL SEÇİMLERİ
23 Şubat 2020 Pazar günü Şube Binamızda gerçekleşen seçimlerde -resmi olmayan sonuçlara göre- aşağıdaki şekilde sonuçlandı:
Kullanılan Oy : 482
Geçerli Oy : 472
Geçersiz Oy : 10
Yönetim Kurulu Seçimi:
Çağdaş İnşaat Mühendisleri: 402 oy
Biz Çağdaş İnşaat Mühendisleri: 75 oy
Erman ACAY: 52 oy
Hamdi Nezih GÖK: 43 oy
Delege Seçimi:
Çağdaş İnşaat Mühendisleri: 385
Biz Çağdaş İnşaat Mühendisleri: 62
GENEL KURUL VE SEÇİMLERİMİZE KATILARAK BİZE GÜÇ VE DESTEK VEREN TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ?