TERÖRÜ LANETLİYORUZ...

TERÖRÜ LANETLİYORUZ...

Eklenme Tarihi: 22/08/2016

Gaziantep Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi`nde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu 51 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 94 vatandaşımızda yaralanmıştır. Bu terörist saldırıyı şiddetle kınıyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Terör kirliyi yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terör bu defa Gaziantep`i, düğün salonuna hayatlarının en mutlu gününü yaşamaya gelen vatandaşlarımızı vurmuş ve ülkemizi yasa boğmuştur. Unutmayalım ki bu ülke hepimizin ve bu ülkenin birliği, beraberliği, kardeşliği bizlerin en büyük değeridir. Bu acı son olsun diyoruz.

Terörün bir kez daha hedef olarak bir huzurun ve kardeşliğin beşiği Gaziantep`i vurması oldukça manidardır. Yüzyıllardır bu topraklarda bir arada kardeşçe yaşayan insanımız ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde huzur ve barış ikliminde sonsuza kadar yaşayacaktır. Ülkemize yönelik bu hain saldırıların üstesinden millet olarak hep birlikte geleceğiz. Bu terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI GAZİANTEP ŞUBE YÖNETİM KURULU adına GÖKHAN ÇELİKTÜRK.

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası