KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ GENÇ-İMO BULUŞMASI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin düzenlediği ?Günümüz Dünyasında Gelişen Teknolojiler ve İnşaat Mühendisliği? konulu panele konuşmacı olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Çeliktürk ve Şube Sayman Üyemiz Selçuk Soysüren katılmışlardır.

Eklenme Tarihi: 07/11/2019

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin düzenlediği "Günümüz Dünyasında Gelişen Teknolojiler ve İnşaat Mühendisliği" konulu panele konuşmacı olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Çeliktürk ve Şube Sayman Üyemiz Selçuk Soysüren katılmışlardır.

Meslektaş adaylarımızın ve Mühendislik Fakültesinin Öğretim Görevlileri tarafından İnşaat Mühendisliği ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Genç İmo yapılanmamız hakkında Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından bilgilendirmeler yapılmıştır. Panel sonunda Kilis 7 Aralık Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal DELİHACIOĞLU tarafından Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Gökhan ÇELİKTÜRK ?e plaket takdim edilmiştir.

Toplantı sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız Üniversitedeki Öğrenci kulüplerinin stantlarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etmiştir.

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası