İMO KIYI VE DENİZ MÜHENDİSLİĞİ KONFERANS SERİSİNİN ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferans Serisinin Üçüncüsü 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir.
Eklenme Tarihi: 06/05/2021
İMO Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferans Serisinin Üçüncüsü Gerçekleştirilecek
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kıyı ve Deniz Mühendisliği Konferans Serisinin Üçüncüsü 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir.
İMO Kıyı-Deniz Uzmanlık Kurulu tarafından programlanan ve merkezi olarak düzenlenen Konferans serisinin üçüncüsünde Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner ve Dr. Işıkhan Güler moderatörlüğünde, Prof. Dr. Esin Çevik, "Liman Yapıları"; Doç. Dr. Bergüzar Özbahçeci, "Ülkemiz İçin Önemli Bir Yatırım: Çandarlı Limanı Dünü ve Bugünü"; Doç. Dr. Rıfat Tür; "Antalya Şamandıra Tesisleri Yer Seçimi Etüdü" konu başlıklarında sunum yapacaktır.
Saat 14.00`te başlayacak olan eğitim İMO Antalya Şubesi youtube kanalından yayımlanacaktır.
Youtube Yayın Linki için tıklayınız