17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİNİN YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ

Kocaeli Depreminin yıldönümünde, Şubemiz tarafından deprem ile ilgili duyarlılık yaratmak amacıyla ilimizin çeşitli ilçelerinde geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da bazı etkinlikler düzenlenmesi kararı alınmıştır. Etkinlik detayları için haberin devamını tıklayınız.Kocaeli Depreminin yıldönümünde, Şubemiz tarafından deprem ile ilgili duyarlılık yaratmak amacıyla ilimizin çeşitli ilçelerinde geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da bazı etkinlikler düzenlenmesi kararı alınmıştır. Etkinlik detayları için haberin devamını tıklayınız.

Eklenme Tarihi: 04/03/2013

 Kocaeli Depreminin yıldönümünde, Şubemiz tarafından deprem ile ilgili duyarlılık yaratmak amacıyla ilimizin çeşitli ilçelerinde geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da bazı etkinlikler düzenlenmesi kararı alınmıştır.
16 Ağustos 2012 Perşembe günü, TMMOB İzmir İKK bileşenleriyle Gündoğdu Meydanından başlayarak Cumhuriyet Meydanına kadar meşaleli yürüyüş yapılacak, ardından anma konuşmaları ve depreme dayanıklı yapılar ve sağlıklı kentleşme konusunda mühendis, mimarlar ve şehir plancılarının daha çok söz sahibi olması gerekliliğini konu alan kısa bir tiyatro gösterimi yapılacaktır.
17 Ağustos 2012 Cuma günü ise, aşağıda yerleri belirtilen yerlerde açılacak stantlarda görev alacak İnşaat Mühendisleri yapı stoğumuzun durumu ve vatandaşların farkındalığını ölçmek adına düzenlediğimiz anketlerin uygulanmasını ve bilgilendirme çalışmasını yapacaklardır.
Aynı zamanda kentimizde halkın yoğun olarak yaşadığı merkez cadde ve meydanlarda asacağımız büyük boy afiş ve pankartlarımızla görsel olarak depreme karşı güvenli yapının önemi ve bütün yapılan İnşaat Mühendisliği hizmeti alınarak inşa edilmesi gerekliliği vurgulanacaktır.
Ülkemizde yaşanan depremlerle ilgili ve özellikle çok büyük kayıplar yaşadığımız 17 Ağustos 1999 Kocaeli Depreminin yıldönümünde planladığımız bu etkinliklere tüm İzmirlileri davet ediyoruz.
Etkinliklerimiz
16 Ağustos 2012 -Meşaleli Yürüyüş ve Anma Etkinliği Yer : Gündoğdu Meydanı- Cumhuriyet Meydanı 21.30-24.00
17 Ağustos 2012 - Stand Açılacak Yerler ( 15:00-22:00 )
1. Karşıyaka İzban İstasyonu 2. Bornova Meydan 3. Konak İskele Önü 4. Balçova Sevgi Yolu 5. Alsancak Sevinç Pastanesi Önü 6. Bayraklı Sevgi Yolu 7. Çiğli İzban İstasyonu 8. Üçyol Metro İstasyonu 9. Bostanlı İskelesi 10. Karşıyaka Çarşı İçi 11. Bornova Metro Çıkışı 12. Konak Metro Çıkışı 13. Buca Şirinyer Tansaş Önü 14. Gaziemir Optimum Alışveriş Merkezi 15. Selçuk Temsilciliği 16. Ödemiş Temsilciliği 17. Tire Temsilciliği 18. Aliağa Temsilciliği

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası