Tahsin Vergin Gençlik Günleri Münazara Karşılaşması
3. Tahsin Vergin Gençlik Günleri kapsamında 15 Ekim 2014 tarihinde İzmir Şubemizde genç-İMO üyelerimizin düzenlediği bir Münazara gerçekleşti.
Eklenme Tarihi: 17/10/2014
3. Tahsin Vergin Gençlik Günleri kapsamında 15 Ekim 2014 tarihinde Şubemizde genç-İMO üyelerimizin düzenlediği bir Münazara gerçekleşti. "Hükümet Savunur ki: Özel Okullar Kaldırılsın" konulu münazaraya Gökhan Doğan, Burak Yıldırım, Emeti Doğan, Yeliz Taş, Melek Yazıbağlı ve Mehmet Can Şimşek`ten oluşan iki takım katıldı. Jüri üyeliğini Sena Yazıbağlı Gül, Fertan Ertekin, Deniz Yenikaya ve Emre Demirel`in yaptığı münazarayı Muhalefet Takımı kazandı. Kazanan takıma kupaları ve tüm ekibe teşekkür belgeleri Ayhan Emekli ve Doç. Dr. Canan Vergin tarafından verildi.
Münazara`da bir konuşma yapan Şube Başkanımız Ayhan Emekli, "Tahsin Vergin gençlere, gençlerin bu şekilde özgürce kendilerini ifade etmelerine, herkesin eğitim almasına çok ciddi önem veren, bunu öne çıkarmaya çalışan bir kişiydi." diye konuştu ve etkinliğin bu düşünceyle düzenlendiğini söyledi.