İMO Gecesi
İMO Gecesi; Kuşadası Palm Wings otel`de 23 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleşecektir.
Eklenme Tarihi: 28/12/2017
Odamızın Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz İMO Gecesi 23 Aralık 2017 Cumartesi günü Palm Wings Beach Resort SPA Kuşadası`nda gerçekleşecektir.
*Palm Wings Beach Resort SPA Kuşadası her şey dâhil konsepte olup, ücretsiz hizmetlere; konaklama, giriş günü alınacak açık büfe öğle yemeği, günlük açık büfe öğünler, tüm alkolsüz içecekler, 16.00 - 18.00 pastane servisi, mini barlarda günde 1,5 litre su, 24.00-01.00 çorba ve makarna, çıkış günü alınacak açık büfe sabah kahvaltısı dâhildir.
*Otelde Gala yemeği haricinde alınacak alkol ücrete tabi olacaktır.
*Otele açık büfe öğle yemeği ile giriş yapıp, açık büfe sabah kahvaltısı ile çıkış yapılacaktır.
Fiyatlar:
İki kişilik oda: Kişi başı 180 TL
İki kişilik oda + ek yatak : Kişi başı 165 TL
Bir kişilik oda : 260 TL
Konaklamasız Gala Yemeğine Katılım : 110 TL
Otel Ücretli Hizmetler ve Servisler *Kuaför, Spa Hizmetleri, Market, Oda Servisi, Ütü, Kuru Temizleme
*Ücretli hizmetlerden herhangi birinin alınması durumunda ödemenizi otel çıkışında gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Gala Yemeği *Gala yemeği başlangıç: 19.30
*Gala yemeğinde çocuklar için gala salonunda ayrı bir bölüm oluşturulacaktır.(Çocuk menüsü farklıdır) Çocuk menü servisi saat 19.00`da yapılacaktır.
*Oturma düzeni ile ilgili istekleriniz varsa firmaya iletebilirsiniz.
Çocuk Konaklama Detayları *Ebeveynleri (min. 2 yetişkin) ile aynı odada konaklaması durumunda 1. Çocuk 0 - 12 yaş ücretsiz 2. Çocuk 0-2 yaş ücretsiz olup, 3 - 12 yaş %50 indirimlidir.
* 1 yetişkin + 1 çocuk konaklaması durumunda dbl oda temin edilecektir.
Kayıt ve Ödeme *Organizasyon rezervasyon ve kayıt işlemlerinizi aşağıda bilgileri bulunan Biseta Turizm tarafından gerçekleştirilecektir.
*Ödeme Biseta Turizm` e nakit veya havale olarak yapılmalıdır.
*Kayıtlarınız için Biseta Turizm & Organizasyon firmasını Hafta içi ve cumartesi mesai saatleri (09:00 -18:00) içerisinde arayarak ya da ziyaret ederek kaydınızı yaptırabilirsiniz.
*Kayıt esnasında, konaklayacak kişi isim, TC kimlik numaraları, iletişim bilgileri, çocukların gün, ay, yıl olarak tam doğum tarihleri mutlaka paylaşılmalıdır.
*Ön rezervasyon yapılmamaktadır. Ödemenin gerçekleşmesi durumunda kayıtlarınız alınacaktır. Otel giriş günü ödeme kabul edilmeyecektir.
* Son kayıt tarihi 15.12.2017 Cuma günüdür.
*Servis kullanacak olan misafirlerimiz kayıt sırasında servis kullanım isteklerini acentaya belirtmeleri gerekir.
BİSETA TURİZM & ORGANİZASYON Tel : +90 232 480 02 02
Adres : İsmet Kaptan Mah. 1385 Sk. No:3 K:4 D:404
Yeni Asır İş Merkezi - Konak / İZMİR ( Hilton otopark sokağı / Red Dragon Çin Restaurant sokağı)
Mail adresi : [email protected]
[email protected]
HESAP BİLGİLERİ :
AKBANK ? HESAP ADI : BİSETA TURİZM ORGANİZASYON
TR 09 000 4600 05288 8000 129492
*Havale veya Eft ile ödemelerde mail olarak dekontun yukarıdaki mail adreslerine konaklama bilgileriniz ile birlikte iletilmesi gerekmektedir.
*Nakit ödemeler için Şubemizi veya Biseta Turizmi ziyaret edebilirsiniz.
Ulaşım (Otobüs hareket saatleri)23 Aralık 2017 Cumartesi Saat: 10.30 İzmir Şube önü
24 Aralık 2017 Pazar Saat: 12.00 Otel önü