2017-10
Eklenme Tarihi: 20/10/2021
 |
|
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İLE TANIŞMA TOPLANTILARI YAPILDI
Toplantılar 1. ve 2. öğretim için üniversite dersliklerinde ayrı ayrı düzenlendi. Toplantılarda öğrencilere, inşaat mühendisliği mesleği hakkında, mesleğin çalışma alanlarına, geleceğine ilişkin v.b. konularda tecrübeler aktarıldı.
Detaylar İçin Tıklayınız » |
|
|
|
 |
|
YEREL YÖNETİMLER PANELİ YOĞUN KATILIMLA TAMAMLANDI
Şubemizin 28 Ekim Cumartesi günü düzenlediği panelde, yerel yönetimler konusu; sorunlar, beklentiler ve çözümler çerçevesinde Ovacık örneği ve dünya örnekleriyle birlikte konuşuldu. Yaşar Kemal Kültür Merkezi?nde gerçekleştirilen panelde, Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi, Şehir Plancısı Tarık Şengül ve yazar Metin Yeğin konuşmacı olarak yer aldı.
Detaylar İçin Tıklayınız » |
|
|
|
 |
|
PLANLI ALANLAR İMAR YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK YAYIMLANDI
Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30.09.2017 tarih, 30196 sayılı Resmi Gazetede yayımlandı. Değişiklik sonrası Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği`nin son hali aşağıda yer almaktadır.
Detaylar İçin Tıklayınız » |
|
|
|