ŞANTİYE VE ŞANTİYECİLİK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

25 Temmuz 2016 Pazartesi günü Mesleğe Hazırlık Kursları kapsamında “Ortak Seminerlerin” ikincisi olan ‘Şantiye ve Şantiyecilik’ semineri gerçekleştirildi. İMO Rüştü Özal Salonu’nda gerçekleşen semineri Mustafa Atmaca sundu.

Eklenme Tarihi: 06/10/2016

Şantiye ve Şantiyecilik Semineri Düzenlendi 

25 Temmuz 2016 Pazartesi günü Mesleğe Hazırlık Kursları kapsamında  "Ortak Seminerlerin"  ikincisi olan ‘Şantiye ve Şantiyecilik` semineri gerçekleştirildi. İMO Rüştü Özal Salonu`nda gerçekleşen semineri Mustafa Atmaca sundu.

Seminer Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Emrah Alp`in açılış konuşması ile başladı. Şantiyeciliği yeni mezunlar için bir başlangıç yeri olarak görmemiz gerektiğini söyleyen Alp bu alanda teori, mühendis düşüncesi ve yazılmayan kanunların geçerli olduğu bir dünyadan bahsettiğimizi, insan ilişkileri ile her gün kendimizi tekrar tekrar sınadığımızı ve o tecrübeyi bir sonraki gün kullandığımızı belirtti ve sözü Mustafa Atmaca`ya bıraktı. 

Seminer videosu için tıklayınız.

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası