ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİ (WEBINAR) 1 MAYIS VE MESLEKTAŞLARIMIZIN ÇALIŞMA HAYATI ÜZERİNE
İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi tarafından 01 Mayıs 2020 Cuma günü saat 16.00?da ?1 Mayıs ve Meslektaşlarımızın Çalışma Hayatı Üzerine?? Çevrimiçi Söyleşisi düzenlenecektir
Eklenme Tarihi: 01/05/2020
İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi tarafından 01 Mayıs 2020 Cuma günü saat 16.00`da "1 Mayıs ve Meslektaşlarımızın Çalışma Hayatı Üzerine" Çevrimiçi Söyleşisi düzenlenecektir.
İMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Özer Akkuş`un moderatör olduğu söyleşinin konukları: İnş. Müh. Taner Yüzgeç ve Yük. İnş. Müh. Arif Merdol.
Emeğin ve mücadelenin günü 1 Mayıs`ta hem emeğin gündemini hem de ücretli çalışan meslektaşlarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerinin tartışılacağı söyleşide meslektaşlarımızın güncel durumlarını ve bugünkü yaşanılan işsizlik, düşük ücretler vs. gibi sorunların tarihsel sebepleri ve çözümleri üzerine değerlendirmeler yapılacaktır.
Zoom uygulaması üzerinden canlı olarak yürütülecek sohbette, istediğiniz soruları sorarak cevaplarını alabileceksiniz. Tüm üyelerimizin katılımını bekleriz.
Bağlantı Linki: https://us02web.zoom.us/j/81286773297?status=success
