?PROJE YÖNETİMİNDE OKULLARDA ÖĞRETİLMEYEN 50 DERS? SEMİNERİ YAPILDI /02 ŞUBAT 2018

?Proje Yönetiminde Okullarda Öğretilmeyen 50 Ders? konulu seminer İnşaat Mühendisi Cem KAFADAR?ın sunumuyla 02 Şubat 2018 tarihinde Şubemiz Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi: 06/02/2018

 

"PROJE YÖNETİMİNDE OKULLARDA ÖĞRETİLMEYEN 50 DERS" SEMİNERİ YAPILDI /02 ŞUBAT 2018

 "Proje Yönetiminde Okullarda Öğretilmeyen 50 Ders" konulu seminer İnşaat Mühendisi Cem KAFADAR`ın sunumuyla 02 Şubat 2018 tarihinde Şubemiz Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Seminere Şube Başkanı Mustafa BALCI, Sayman Üye Mustafa Murat AYHAN, yönetim kurulu üyelerimiz Hüseyin Faruk KARA, Murat YILMAZ, Kurucu Temsilci İrfan BÖLÜK, önceki dönem Şube başkanları İbrahim KOÇ, Cem OĞUZ ve Durmuş Nar`ın yanı sıra çok sayıda üye katıldı. 

Cem Kafadar sunumunu "Proje yönetimi basittir, zor olan onu basitleştirmektir." sözleriyle özetledi. Kafadar seminerde:  proje yönetiminde zaman, maliyet ve kalite; maliyet yönetimi; planlama ve iş programı; taşeron yönetimi; satınalma yönetimi; şantiye organizasyonu; şantiyede zaman yönetimi; bir proje müdüründe olması gerekenler; şantiyede korku kültürünün getirdikleri, planlama ve sözleşme yönetimi gibi konu başlıklarına değindi; "Ne yapalım da maliyeti düşük tutalım? Maliyeti artırabilecek noktalar neler?" sorularına cevap olabilecek bilgiler verdi.

İlgiyle izlenen seminerin sonunda Şube Başkanımız Mustafa BALCI, katılım ve katkılarından dolayı İnşaat Mühendisi Cem KAFADAR`a teşekkür belgesi takdim etti.

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası