?BİZ BİZE FOTOĞRAFLAR? SERGİSİ AÇILDI / 18 ARALIK 2018
İnşaat Mühendisleri Odasının 64. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında, İnşaat Mühendisi fotoğraf sanatçılarının fotoğraflarından oluşan ?Biz Bize Fotoğraflar? sergisi 18 Aralık 2018 tarihinde İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Sanat Galerisinde açıldı.
Eklenme Tarihi: 19/12/2018
"BİZ BİZE FOTOĞRAFLAR" SERGİSİ AÇILDI / 18 ARALIK 2018İnşaat Mühendisleri Odasının 64. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında, İnşaat Mühendisi fotoğraf sanatçılarının fotoğraflarından oluşan "Biz Bize Fotoğraflar" sergisi 18 Aralık 2018 tarihinde İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Sanat Galerisinde açıldı.
Sergide İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa BALCI`nın fotoğrafları ile inşaat mühendisleri Füsun Çevik KARAMAN, Ahmet BOYACIOĞLU, Kadir TERZİOĞLU, Ramazan YILMAZ, Osman DOĞAN ve İbrahim KOÇ`un fotoğrafları yer aldı.
Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa BALCI, "İnşaat Mühendisleri Odası olarak sanatın içinde ve sanatçının yanında olduklarını, Şube bünyesinde temel fotoğrafçılık kursu düzenlediklerini ve bu kursu tamamlayan inşaat mühendisi meslektaşlarımızın fotoğraflarının yer aldığı bir sergi açmanın mutluluğunu yaşadığını" söyledi. BALCI, "26 Aralıkta Biz Bize Şarkılar, 2019`un ilk aylarında da Biz Bize Türküler etkinlikleri gerçekleştireceklerini ve bu tür sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri geleneksel hale getireceklerini" sözlerine ekledi.
Sergiye Oda üyelerinin yanı sıra bazı fotoğraf severler de katıldı.