TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI SAMSUN ULAŞTIRMA POLİTİKALARI ÇALIŞTAYI -23 MART 2019

Odamız adına Samsun Şubemiz tarafından düzenlenen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ulaştırma Politikaları Çalıştayı, 23 Mart 2019 tarihinde yapıldı.

Eklenme Tarihi: 27/03/2019

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI SAMSUN ULAŞTIRMA POLİTİKALARI ÇALIŞTAYI - 23 MART 2019

Odamız adına Samsun Şubemiz tarafından düzenlenen TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ulaştırma Politikaları Çalıştayı, 23 Mart 2019 tarihinde yapıldı.

Çalıştayın Açılış Konuşmaları TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal GÖKÇE ile Samsun Şube Başkanı Cevat ÖNCÜ tarafından yapıldı.

Çalıştayda "Ulaştırma Politikası Kavramı ve Önemi: Uygulamalar Üzerinden Yorumlar", "Ulaştırma Projelerinde Sürdürülebilirlik Çalışmaları","Kentlerin Ulaşım Ana Planları ile Sınavı", "Kentsel Dönüşüm Uygulamalarının Kent İçi Trafiğine Etkisi", "Ulaştırmada Toplu Taşımanın Önemi ve Özendirilmesi" gibi konular üzerine sunumlar yapıldı. Çalıştaya Şube Başkanımız Nusret SUNA katıldı.

 

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası