GEBZE TEMSİLCİLİĞİ VE İDEYAPI İŞBİRLİĞİ İLE İDECAD ÇELİK 8 & İDECAD BETONARME 8 SEMİNERLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği ve İdeYAPI A.Ş. işbirliği ile organize edilen ideCAD Çelik 8 ile ideCAD Betonarme 8 seminerleri kahvaltılı Old Castle Hotel?de 20 Ocak 2016 tarihinde yaklaşık 35 üyenin katılımıyla gerçekleşti.

Eklenme Tarihi: 08/02/2016

TMMOB Gebze İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcilik Başkanı;Ziya ÖZHAN, Yönetim Kurulu Üyeleri, Vehap LİMONCİ, Ahmet KADI, Nuran ZOR, Adem ÇİFTCİ işbirliği ile; Üyelerimizin merakla beklediği "Çelik ve Betonarme yapılar için entegre yazılım çözümü" olarak geliştirilen ideCAD Çelik 8 ile ideCAD Betonarme 8 programları sunduğu olanaklar incelendi.

İdeCAD Çelik 8 (Betonarme+Çelik) ; Betonarme ve çelik yapıların birlikte modellenmesi, analiz, metraj, raporlama ve çizimlerinin hazırlanmasını içeren entergre yazılım çözümü. İdeCAD Betonarme 8 ; Betonarme yapılar için hesap, çizim, güçlendirme, detaylandırma ve metraj içeren yazılım çözümü.

Üyelerimizin mesleki gelişmelerini desteklemek ve bilgi güncelleme kapsamında, seminer 4 saat sürdü. 35 üyemizin katılımıyla gerçekleşen eğitimde bilgiler tazelendi.

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası