İMO 4. Geleneksel vapur turunu tamamladı
İnşaat Mühendisileri Odası Kocaeli Şubesi?nin sosyal dayanışma faaliyetlerinden biri olan Büyük Ada gezisini pazar günü düzenledi. İMO?nun bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri geziye üyeler büyük ilgi gösterdi.
Eklenme Tarihi: 01/10/2019
GEZİYE İLGİ BÜYÜKTÜSeslendirdiği karadeniz müzikleriyle İzmit`te özel bir mekanda sahne alan Özhan Hatinoğlu gösterdiği canlı performansıyla davetlilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti yaşattı.. Ayrıca geziye katılan çocuklar arasında müzik yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan herkese günün anlam ve önemini belirten minik hediyeler dağıtıldı.
Gezinin sonunda bir konuşma yapan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Kahraman Bulut, "İMO ailesi olarak üyelerimizin her ortamda yanlarında olduğumuzu, bir nebze de olsa onları yoğun ve yorucu iş ortamından ve iş stresinden uzaklaştırıp aileleriyle böyle keyifli bir ortamda vakit geçirmelerine vesile olduğumuz için mutluyuz. İnşaat Mühendisleri Odası üyelerinin birlik ve beraberlik içinde meslektaş dayanışmasını bugün bize yaşatan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirmek için çeşitli alanlarda faaliyetlerimiz devam edecektir" açıklamasında bulundu.