İMO BAŞKANLIĞINCA , ANKARA DA ŞUBELERİN KATILIMI İLE REFERANS BELGESİ TANITIMI TOPLANTISI YAPILDI.

29 Temmuz 2017 tarihinde Oda Genel Merkezinde Şube Başkanları ,Şube Sekreterleri ve Şube ilgili personeline yönelik yapılan ``Referans Belgesi Tanıtım Toplantısı`` ında katılımcılara referans belgesi hakkında detaylı bilgi verildi.

Eklenme Tarihi: 31/07/2017

İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe`nin açılışıyla başlayan toplantıda katılımcılara referans belgesi hakkında detaylı bilgi verildi. Cemal Gökçe`nin yaptığı Referans Belgesi tanıtım sunumunun ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı. Şube Başkanları, Şube Sekreterleri ve Şube ilgili personelinin Referans Belgesi uygulamasının hayata geçirilmesiyle ilgili soruları, görüş ve önerilerine, Referans Belgesi Kurulu üyeleri tarafından açıklık getirildi.

Toplantıda ayrıca, İMO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cem Oğuz tarafından, Oda mali durumu ve şubelerin görevlerine ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı. Meslek İçi Eğitim Kurulu Başkanı Nusret Suna ise, Odamız ve şubelerimiz tarafından düzenlenen meslek içi eğitimler hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, İMO Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe, 2. Başkanı Şükrü Erdem, Sekreter Üyesi Hüseyin Kaya, Sayman Üyesi Cem Oğuz, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Akça ve Necati Atıcı, Genel Sekreter Fikret Kemal Yıldırım ile Referans Belgesi Kurulu üyeleri, şube başkanları, şube sekreterleri ve şube ilgili personelinden 70 kişi katıldı.İMO Uşak Şubemizi temsilen  toplantıya  İMO Uşak Şube Başkanımız Ali Osman Doruk ile personel Rıza Sarıer in katılımında , İMO Uşak Şube Başkanımız Ali Osman Doruk toplantıda söz alarak Referans Belgesi uygulamasının hayata geçirilmesi ile ilgili görüş ve önerilerini paylaştı. 

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası