GENÇ-İMO UŞAK ŞUBE OLARAK 25 EKİM 2019 TARİHİNDE `` GEL VE GELECEĞİNE KATIL`` SLOGANIYLA GENÇ-İMO İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ÇALIŞTAYINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

İMO Uşak Şube genç-İMO Öğrencilerinin Uşak Üniversitesinde düzenlediği , Çalıştaya öğrencilerin ilgi ve alakası çok yoğun oldu. Çalıştay` da eğitimdeki genel konularda düzensizlikler, eksiklikler çözüm üretimleri konularında tartışmalar ele alındı.

Eklenme Tarihi: 02/11/2019

genç-İMO Uşak Şube olarak ; 25 Ekim 2019 tarihinde "Gel ve Geleceğine Katıl" sloganıyla İnşaat Mühendisliği Çalıştayımızı gerçekleştirdik. Çalıştayımızda ;

- Ders İçerikleri 

- Hoca eksiklikleri 

- Sınavlara okul dışından öğrenci girmesi 

- Yaz Okulu

- Laboratuvar eksikliği

- Ders bazında eksiklikler

- Staj akademik takvim uyuşmazlığı

- Program kursları 

- İsmep

- Sınıf yapıları 

- Sınıf araç-gereç eksikliği

- Derslerin yoğunluğu 

- Sınav takviminin düzensizliği

Konularını tartıştık ve çözümler ürettik. Çalıştayımızın moderatörlüğünü 4. sınıf öğrencisi Akın Ağaçhanlı yönetti. Konuşmacılar 4. sınıf öğrencisi Nilay Mendi,4. sınıf Onur Demirayak, 3. sınıf Ömer Tunç , 3. Dima Börekçi üstlendi. 

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası