KKM - Başvuru

Eklenme Tarihi: 04/12/2011

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası
Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonları Kullanım Esasları

  1. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası`na salon ismi, tarihi ile, etkinliğin başlangıç ve bitiş saati belirtilerek başvuru yapılır.
  2. Başvuru ODA yönetimi tarafından değerlendirildikten sonra cevaplandırılır.
  3. Salonların kullanım tarihi için yaptırılan rezervasyonlar 7(yedi)  takvim günü içerisinde kesinleştirilmemiş ve sözleşmesi yapılmamış ise; salon kullanımı aynı tarihte etkinlik düzenlemek isteyen diğer kuruluşlara veya kişilere verilir.
  4. Salon kullanımına ilişkin yazılı metnin kullanım talebinde bulunana ulaşmasından sonra ekte yer alan sözleşme,  takip eden 3 (üç) gün içerisinde karşılıklı imzalanır. Salon kullanım ücreti ve depozito en geç etkinlik tarihinden 7 (yedi) gün önce, kaparo ise (salon kira bedelinin %20`si)  sözleşme ile eş zamanlı belirtilen banka hesabına veya ODA veznesine yatırılır.
  5. Salonun kullanım amacına uygun hazırlanması için yapılacak etkinliğin program akışı, salon kullanım bedelinin yatırıldığını belirten makbuz ve salon kullanımı dışında ki istenen hizmetleri içeren talep listesi ODA Bina İşletme Birimine etkinlikten 7(yedi) gün önce iletilir.
  6. Salon içi ve fuaye bölümlerinde  ODA`ca gösterilen alanlar dışında hiçbir yere  afiş, pankart, flama vb. malzeme asılamaz.
  7. Salon ve fuayelerde etkinlik anında istenen hizmetler KİRALAYAN  tarafından yapılacaksa, bu hizmetlerin görülmesi amacıyla oluşturulan veya gösterilen yerlerin dışındaki alanlar bu amaçla kullanılmaz. Belirtilen hizmetlerin görülmesi esnasında ortaya çıkan kirlenme, salon kullanıcısı tarafından giderilir veya gerek duyulan hizmet bedeli ODA`ya ödenir.
  8. Üst fuayede yer alan Rüştü ÖZAL ve Güney ÖZCEBE salonlarının iç duvarları ile sahne arkası yerlere afiş, pankart, flama v.b malzeme asılamaz, bu amaçla kullanılamaz. Buradaki etkinlikle dair afiş, pankart, flama v.b malzeme (sergi olmadığı takdirde) üst fuaye yan duvarlarına yardımcı aparatlarla asılır. Bunların boyutları en fazla  (en 600 cm X boy 170 cm)  ölçülerinde olmalıdır.
  9. Her üç salon için de etkinlik süresince katılımcıların karşılanması, kayıt alınması, bilgilendirilmesi  vb. işlemler fuaye alanındaki bankodan yapılır.

TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası