GEOTEKNİK SEMİNER SERİSİNİN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen Geoteknik Seminer Serisinin ikincisi, 6 Kasım 2021 Cumartesi saat 14.00- 16.00saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir
Eklenme Tarihi: 27/11/2021
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen Geoteknik Seminer Serisinin ikincisi, 6 Kasım 2021 Cumartesi,14.00 - 16.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.
6 Kasım 2021 Cumartesi 14.00-16.00 saatleri arasında yapılacak olan seminerin 2. Oturumunda Prof. Dr. Banu İkizler " Geotekniğin Tarihçesi ve Önemi", Yük. İnş. Müh. Mustafa Toker " Zemin Etütleri - Veri Raporu ve Geoteknik Rapor " ve Yük. İnş. Müh. Ahmet Arslan "Zemin Etüt Çalışmalarında Karşılaşılan Sorunlara Örnekler" başlıklı sunum yapacaklar.
Prof. Dr. Feyza Çinicioğlu`nun moderatörlüğünde yapılacak olan seminer İMO Genel Merkez youtube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.
Canlı yayın linki için tıklayınız